Jubileumskonsert - Strinda strykeorkester

lør. 26.10
Kl. 17:00
SSO Logo1486x1490 WB
Background 4

Billettpris

  • Ordinær 75,-
Dørene åpner 20 minutter før

Spise litt før konsert?

Strinda Strykeorkester ble startet i 1974 som Åsvang skoles strykeorkester. I år feirer orkesteret 50 år og vil i den anledning invitere til jubileum! Små og store orkestermedlemmer gleder seg til å spille en forrykende jubileumskonsert, med bidrag fra de tidligere orkestermedlemmene Marianne Thorsen, Sigurd Imsen, Sigmund Tvete Vik og Fride Bakken Johansen.

Strinda strykeorkester ble i sin tid grunnlagt av Oddvin Vatlestad som da dirigerte 12 ungdommer. I dag har SSO tre orkestre fordelt etter alder og ferdigheter med nesten 100 spillende medlemmer til sammen. I aspirantorkesteret spiller våre yngste medlemmer, dirigert av vår eminente Kristin Jæger. Hoved- og kammerorkesteret blir dirigert av den fantastiske Jan Petter Hilstad. I hovedorkesteret spiller barn og ungdommer fra 9 til 14 år, og fra de begynner på ungdomsskolen kan de være med i kammerorkesteret. I aspirant- og hovedorkesteret får også foreldre (og besteforeldre) være med å spille, så du kan se en blanding av generasjoner på scenen.

I forbindelse med jubileet har orkesteret fått komponert et verk av Tormod Tvete Vik, som får sin urfremføring på konserten.

- Vi gleder oss til å stelle i stand et enestående konsert på en flott og stor scene og ønsker velkommen til å feire sammen med oss!

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Hva skjer når?

Først Spis på restaurantene
1 time før
Billettluka & barene åpner
20 min før
Dørene åpner
Start
Slutt
Etterpå Mat og drikke
Les mer
23:00 Olavshallen stenger

Salkart

Lille sal
  • Teleslynge
  • Orkestergrav
  • Rullestol

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement